Vendi juaj ka nevojë për ju!

Vendi juaj ka nevojë për ju! Ky është apeli që vjen në 50 vjetorin e ditës së tokës nga Të Rinjtë e Gjelbër. Dita ndërkombëtare të Tokës konsiderohet ndryshe si dita e apelit ndaj problemeve mjedisore dhe zgjidhjeve të tyre. Në këtë ditë të rëndësishme, Të Rinjtë e Gjelbër përmes zgjidhjeve digitale, diskutuan online mbi …

Spread the love

PARTIA E GJELBËR ËSHTË PARTIA E PROGRESIT REAL

Ne udhëhiqemi nga mendime, ide dhe vlera të një epoke të re kohore për shekullin e njëzet e një. Ne mendojmë globalisht si pjesë e Partisë së Gjelbër Europiane, veprojmë lokalisht si pjesë e politikës Shqiptare në të 12 Qarqet me një anëtarësi, e cila përfaqëson brezin e ri. Ne duam që gjurmët që lëmë …

Spread the love

Mjedisi mbrohet me votë

Vendi ynë është mbërthyer nga një krizë mjedisore e cila na shfaqet me të gjithë elementët e saj. Në vend që ne të kishim një zhvillimi të qëndrueshëm miqësor me mjedisin, ne kemi një situatë mjedisore të përkeqësuar. Shqipëria sot është ndër vendet më të ndotura të Europës. Mbetjet urbane të shoqërojnë përditë, si në …

Spread the love

Kryetari i Partisë së Gjelbër, z. Edlir Petanaj, mori pjesë në Kongresin e Të Gjelbërve Europian dhe Global

Të Gjelbrit marrin pjesë në takimin ndërkombëtar të Partive Europiane. Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj, mori pjesë në Kongresin e Të Gjelbërve Global dhe të Partisë së Gjelbër Europiane, mbajtur në Liverpool, Britani e Madhe. Delegacioni i Partisë së Gjelbër u përfaqësua nga Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj. Në Kongres morën pjesë …

Spread the love

Kryetari i Partisë së Gjelbër, z. Edlir Petanaj, mori pjesë në Këshillin e Partisë së Gjelbër Europiane, organizuar në Berlin të Gjermanisë

Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj, mori pjesë në Këshillin e Partisë së Gjelbër Europiane, organizuar në Berlin të Gjermanisë. Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj, me këtë rast zhvilloi një sërë takimesh me drejtues të Partisë së Gjelbër Europiane. Tema kryesore e këtyre takimeve ishte situata politike, ekonomike dhe mjedisore në Shqipëri. …

Spread the love

Java e Gjelbër në Elbasan

Partia e Gjelbër zgjodhi Elbasanin për të kryer një sërë aktivitetesh në kuadër të ‘Javës së Gjelbër’. Aktiviteti startoi të Premten me konferencën vjetore të degës rajonale Elbasan në kuadër edhe të riorganizimit për zgjedhjet e ardhshme. Nga diskutimet e pjesëmarrësve, përfaqësues të strukturave lokale të qarkut Elbasan, ra në sy entuziazmi për të arritur …

Spread the love

Rezultat historik i Partisë së Gjelbër në Zgjedhjet Lokale të 30 Qershorit

Zgjedhjet vendore të 30 Qershorit 2019, u mbajtën në një situatë të pazakontë elektorale. Partia e Gjelbër pavarësisht situatës aspak normale të krijuar, vendosi të marrë pjesë duke u regjistruar në Komisionin Qëndror Zgjedhor dhe duke përgatitur listat e kandidatëve për këshillat bashkiak. Sfida që kishim përpara nuk ishte aspak e lehtë. Bazuar në aspiratat …

Spread the love