Category «AKTIVITETE»

Kryetari i Partisë së Gjelbër, z. Edlir Petanaj, mori pjesë në Kongresin e Të Gjelbërve Europian dhe Global

Të Gjelbrit marrin pjesë në takimin ndërkombëtar të Partive Europiane. Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj, mori pjesë në Kongresin e Të Gjelbërve Global dhe të Partisë së Gjelbër Europiane, mbajtur në Liverpool, Britani e Madhe. Delegacioni i Partisë së Gjelbër u përfaqësua nga Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj. Në Kongres morën pjesë …

Spread the love

Kryetari i Partisë së Gjelbër, z. Edlir Petanaj, mori pjesë në Këshillin e Partisë së Gjelbër Europiane, organizuar në Berlin të Gjermanisë

Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj, mori pjesë në Këshillin e Partisë së Gjelbër Europiane, organizuar në Berlin të Gjermanisë. Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj, me këtë rast zhvilloi një sërë takimesh me drejtues të Partisë së Gjelbër Europiane. Tema kryesore e këtyre takimeve ishte situata politike, ekonomike dhe mjedisore në Shqipëri. …

Spread the love